måndag 5 september 2011

Äpple eller Äppel?

Hur säger ni? Vi har haft en diskussion här hemma idag. Min man säger äpple och jag säger äppel. Jag vet att det stavas äpple men säger ändå äppel.
Man säger ju tex äppelmos, äppelpaj osv.
Jaja, I-landsproblem, I know.

Soft dag. Besök av mamsen. Fika och lite bus i trädgården med Emma. Hon är hemma från dagis idag med. Är fortfarande väldigt förkyld, men imorgon får hon gå igen. Är det nå´t kan dom ju bara ringa så hämtar vi henne.
Mannen lyfte äntligen på rumpan idag och drog till vårdcentralen. Infektion i kroppen och kom hem med en påse mediciner.
Fick oxå veta att han VÄLDIGT allergisk emot katt. Vi har katt. Vi visste att han var lite allergisk men inte att det var så illa. Läkaren sa att det inte är bra för hans luftrör och utsättas för katt. Så nu funderas det hej vilt här hemma. Hur gör vi med Tarzan?

Idag åt vi en enormt enkel men supergod lunch, potatisbullar , bacon, broccoli och rivna morötter. Enkelt är ibland väldigt gott.
Vi funderar på att ev testa en så´n där matkasse som leveraras till dörren. Jag har så svårt att komma på maträtter och det känns som att det blir samma mat gång på gång.
Kan vara skönt att nå´n vecka då o då, slippa tänka, fundera, planera, och handla.
Vi får se hur vi gör men det vore värt att testa iaf.

Nähe...kaffe och lite studier innan jag ska ut på en powerwalk.

Kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar