onsdag 21 september 2011

Ont i hjärtat del 2

Fortsätter att läsa om barnen som mördades i Sigtuna. Hur levde dom egentligen sista tiden? Dom var inte i skolan eller på dagis, ingen har sett dem ute, nerullade persienner, tydligen fanns det ingel el i lägenheten.
Vart har pappan varit? Han skyller på att soc har mördat barnen. Visst, dom borde kanske ha "kollat upp" vad som pågick med tanke på att barnen inte kom till dagis och skola etc MEN pappan...varför har pappan inte åkt dit eller tagit hand om sitt barn? Jag fattar ingenting och det värker i mitt hjärta när jag tänker på barnen.
Hoppas dom har det bättre nu och att någon "där uppe" tar hand om dom.

Mår inte bra av att läsa tidningar och höra nyheter ibland. Läste om pedofilhärvan som har varit nu där många kvinnor var inblandade. En mormor hade tagit kort på sina barnbarns underliv och skickat till en äcklig pedofil. What?!
Poliserna/utredarna i detta fallet sa att det fanns grova bilder i mannens dator där någon förgrep sig på spädbarn. SPÄDBARN? Vad finns det för sjuka människor i vår värld.
Usch jag klarar verkligen inte av att tänka på detta. Jag får panik!!!

Vi måste bli bättre på att våga, våga lägga oss i, våga agera, våga anmäla, våga hjälpa...Våga göra en insats!

Man kan inte rädda alla men kan man hjälpa någon så har man kommit en bit på vägen!

3 kommentarer:

  1. Usch, jag vet, jag mår också så dåligt av en del nyheter. Samtidigt som man vill bry sig om de som far illa, så klarar ändå inte mitt modershjärta med att veta. När jag tänker på alla barn som far illa så gör det så ont så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hur kan det finnas så otäcka människor?!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Det är hemskt, vidrigt. Gör ont...Ibland mår man bättre av att inte veta... :/

    SvaraRadera