söndag 4 september 2011

Hot shots

Känner mig liiiite seg idag om man sä. Det blev några hot shots hos Pillan & Johan igår. Gutt var det och jag kände mig som dancing queen på Harrys framåt kvällen. På vägen hem började dock alkoholgiftet ta över min kropp och ett kraftig illamående blev resultatet. Jag klarade inte ens att fullföja min resa hem på bussen utan fick hoppa av tidigare än jag skulle. Hua! Det var dock inte så himla mycket längre att gå och lite frisk luft gjorde min kropp gott.
Det var en riktigt rolig och lyckad kväll igår men som vanligt så tänker jag dagen efter: Aldrig mer alkhol.

Är som sagt väldigt däven så det har varit en soft dag. Såg en repris på dokumentären Välkommen till helvetet idag. Bra men ledsam. Grät en skvätt.
Har varit i stan med Emma på hennes första dansträning idag.
Dom ville bara ha en förälder i lokalen så idag fick Micke dansa och jag hälsade på Mams o Paps en stund.
Pappa fyller 55 idag. Hipp Hurra! Han ska inte firas förrän på lördag men det var pinsamt att jag höll på att glömma att gratta honom.
Hjärnsläpp! Försvann väl några hjärnceller med spriten igår.

Nu är det snart käk , sen blir det filmtajm och massa gott i gott gott. Eller "glurr glurr" som Pillan säger :)

En stort grattis till min vän Sara som klarade att springa tjejmilen utan att stanna en enda gång. Det är stort med tanke på att hon knappt har tränat eller sprungit nå´´nting inför detta.


Ha en bra söndag!



En del människor är verkligen svåra att förstå sig på...glada och pratsamma ena gången och nästa gång så säger dom inte ett ljud och ser bara allmänt sura ut och man undrar om man har gjort nå´t fel?! Hm...men äh...det är bara att vara lika dan tillbaka.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar