tisdag 24 augusti 2010

Tävling

Emmy har en tävling på sin blogg. Det tyckte jag var en rolig idé. Jag vill oxå ha en tävling på min blogg. Måste komma på nå´t bra pris bara...och en tävling förstås.
Ni kanske kan få gissa hur många strumpor som försvinner varje gång jag tvättar...hm...för det är ett allvarligt problem här hemma. Var i h-vete tar strumporna vägen? Jag blir lika jävla ( fan vad jag svär ) tokig varje gång jag ska sortera tvätten.

Hahaha nää nu kom jag på det. Ni kan få gissa NÄR jag blir klar med mitt körkort ;) Hihi

Nä men helt seriöst. jag ska "låna" Emmys idé och ha en tävling här. Måste bara komma på vad den ska gå ut på och hitta på ett fint pris.
Läs Emmys blogg, Remsans bistro, om ni är sugna på nå´t gott ;)

Ikväll har varit en lugn kväll. Efter powerwalken, som jag och syrran bitvis fick springa för att undkomma regnet, så har jag varit helt slut.
Familjemys framför tvn.
Sonen har varit hemma HELA kvällen. Otroligt men sant. Kul att se honom. Jag visste knappt att han bodde här längre ;)


Ikväll är jag trött. Frusen, seg, trött och lite orolig i kroppen. Imorgon smäller det....blääää!

Gonatt!

1 kommentar:

  1. Roligt att du är med och tävlar. Vi pratade om dig, din blogg och ert bröllop när vi hade kräftskiva. Det började med att jag visade bilderna på FB från ert bröllop eftersom lillasyster ska gifta sig utomlands. Då säger hennes svägerska, "men det är ju Malin. Jag följer hennes blogg. Hon skriver så himla roligt" Kul, va?! Ha det gott! Kram.

    SvaraRadera