fredag 6 augusti 2010

Rix Fm

Igår var vi inne på Rix Fm som alla andra i Kalmar verkade vara. Vi lyckades få en perfekt ståplats på en bänk o såg allt utan problem. Var överlag ganska bra igår. Men mina favoriter är Apollo Drive. Dom kändes som RIKTIGA artister. Fredrik har en magisk röst och låten Time fick mig att få gåshud deluxe. Skulle vilja se en hel konset med dom. Spelas för fullt på spotify just nu.
Erik Grönwall har absolut bra röst men är överskattad som artist och jag tycker Apollo Drive, kalmarkillar som dom är borde varit sist!!!
Tycker även att husbandet var grymma. Hade lätt kunnat gå dit bara för att titta på dom.

Mamma o pappa åkte hem tidigt och tog med sig Emma hem och sen hämtade jag upp henne där på vägen hem. Snällt! Var kaos när man skulle därifrån och även hem på bussen så det var skönt för Emma att få spendera kvällen hos mormor o morfar.


Igår var jag hos läkaren. Undersökning i stjärten, AJ fy o blä, blodprover mm och så hem med en påse rör som skall fyllas med...BAJS! Inga problem för min del eftersom det är det enda jag gör nu förtiden. Sorry! Äckligt, I know!
Troligtvis ett nytt skov av Crohns...Hm...ÅÅÅ vad kul!
Väntar på remiss för lite härliga magundersökningar. Kamera upp i stjärten o ner i halsen. OGILLAS!



Idag kommer lille Theo-bus hit och vi ska bara barnvakt idag och över natten. Micke jobbar ikväll så jag hoppas jag fixar att ta hand om 2 små busfrö :)
Kommer nog gå bra. Skönt för Emma att ha nå´n att busa med hela dagen.



Nähe, kanske ska göra nå´n nytta här hemma.



Ha en bra fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar