fredag 13 augusti 2010

Avundsjuka

Läste en artikel i Östran idag om avundsjuka. Alla människor är väl lite avundsjuka på nå´t eller någon även om man inte vill erkänna det.
Jag är avundsjuk på mycket:
- Jag är avis på vänner till mig, Cissi o Petra, som är gravida. Vill inte vara gravid igen, just nu iaf, men det är ändå nå´t som händer i kroppen varje gång man ser en gravid tjej :)
-Jag är avis på Lottas ( vän i Sthlm ) fina kök ( jag vill renovera köket NU!!! )
-Jag är avis på mina vänner Lotta o Gittan att dom bor i Sthlm och kan ses ofta och ha kul ihop och jag bor låååångt därifrån och kan aldrig vara med :( ( saknar er tjejer )
-Jag är riktigt avis på alla som har körkort. "Ååå åka pendeltåg ( buss i mitt fall ) du är en looser baby, du har inget körkort"...japp så är det.
-Jag är avis på alla som vinner nå´t. Det behöver inte vara pengar...men vinna nå´t nå´n gång skulle ju vara kul. Jag vinner fan aldrig! Vinst varje gång lotter får det blir för min del om jag ska ha nå´n chans.
-Jag är avis på alla som har karaktär att träna och äta sunt. ( Varför måste jag älska mat och onyttigt så himla mkt? )
-Jag är avis på alla som bara behöver bajsa 1 gång om dagen...
-Jag är avis på alla som kan resa obegränsat
-Jag är avis på alla som har en båt
-Just nu är jag avis på alla som har mycket pengar. Jag vill inte ha överflöd men bara liiite lite mer i plånboken skulle behövas. Iaf så vi kan ta in på nå´t fint SPA hotell i Thailand och fira 1-årig bröllopsdag. Nå´n som vill sponsra? :)

Äh, jag orkar inte räkna upp allt jag är avis på.

Som sagt, alla är vi väl lite avis ibland på nå´t men huvudsaken är väl att det inte tar överhand och att man ser det man själv har och uppskattar det.
Det finns säkert nå´n där ute som är avundsjuk på mig. :)

Det blev en fin dag även idag...underbart! Men det är ändå lite städ på schemat så det är bara att sätta fart. Mannen ska ha grabbfest här hemma ikväll. En återträff med old friends. Kul!

Ha en bra dag och skit i att vara avundsjuka idag och njut av det ni har. Det ska jag göra!

Puss hej

2 kommentarer:

  1. Jo Malin JAG är avundsjuk på dig för att ni åker tillbaka till Thailand i år igen ;)
    Hade gärna följt med.. Men vi åker nog i april nästa år istället, om det inte blir poolbygge istället, vi har inte bestämt oss än..
    Men du får gärna dricka en drink och en Singha åt mig ocskå där nere sen:)

    SvaraRadera
  2. Ja, det förstår jag att du är avis på Frida. Jag är alltid avundsjuk på alla som åker till Thailand. Fast...ska ni bygga pool, då kommer jag vara avundsjuk på dig ;)
    Jag lovar, jag ska dricka en Singha ( eller två ) åt dig ;)

    SvaraRadera