lördag 7 augusti 2010

Innedag

Ja idag blir det en bara-vara-inne dag. Härligt! Inga planer, det blir som det blir idag. Kanske går osminkad i mysisarna hela dagen o kvällen. Jag tror min man älskar mig ändå ;) Eller nää, jag tror inte, jag vet, han har fanken den bästa frugan man kan ha, så han ska bara vara gla´ :)

Jisses vad trött jag är. Jag beundrar dom som har tvillingar. Barnen är supersnälla här hemma, det är inte det men det är ett plock o pyssel hela tiden med dom små liven. Som sagt, jag åt min middag vid 21.30 igår. Man hinner ingenting med två små kids. Så frågan är, ska vi skaffa fler barn? Njae, inte som det ser ut en låååång tid framöver iaf.
Jag känner att jag varken skulle ha ork o tid med en liten nu och jag vill att Emma ska få vara "barn" så länge det går och känna att hon har ensamrätt på sin mamma o pappa. För hon behöver ju inte direkt slåss med Patric om sin mamma :)
Jag känner att vi har det ganska så bra som vi har det nu. Lugnt och skönt och jag tror att Emma är ganska så nöjd med tillvaron och hon verkar inte direkt sakna ett mindre syskon.
Och för den delen skaffar man väl inte barn för att det ska finnas syskon?
Vem vet om syskonen ens gillar varandra? Det spelar ju ingen roll om man är syskon, man kanske inte vill leka/umgås med varandra iaf?!
Jag har tex en kompis som känns mer som min syster än några av mina egna systrar gör. Hårt men sant! Det är inget illa ment, det är bara fakta.

(Men som sagt, jag älskar barn och jag har lärt mig att man aldrig ska säga aldrig så jag säger , jag TROR inte det blir fler barn i den här familjen. Men man vet ju aldrig ..hehe )

Jag har iaf lärt mig en hel del under mina levnadsår och det viktigaste är inte att man har blodsband, är släkt eller familj. Det viktigaste är att det finns människor man känner sig trygg med och kan lita på. Jag har några få så´na i mitt liv och det är jag enormt tacksam över.

Nu ska jag klä på mitt lilla bonusbarn och sen ska det serveras käk till dom små trollen.

Ha en mysig lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar