torsdag 26 augusti 2010

Själv på dagis

Idag fick pappa MU gå och sätta sig i fikarumet när Emma var på dagis och det hade gått hur bra som helst. Hon var inte ledsen när han gick eller under tiden han var borta. Underbart!
Hoppas det håller i sig. Mitt hjärta kommer gå i tusen bitar om hon gråter när jag lämnar henne. Även om jag vet att hon har det bra. Jag har själv jobbat på dagis och jag vet att man gör allt för att pyssla om "nybörjarna" och sysselsätter dem så att dom inte ska hinna tänka eller vara ledsna men...Usch bara tanken på att hon gråter efter mig eller Micke gör så ont. Vad tänker hon? Tror hon att vi har övergett henne? Förstår hon att vi kommer tillbaka?
Jag har iaf insett att den som lider mest av detta med dagis det är JAG.
Skönt att hon kommer ha ett litet fotoalbum/ en egen bok där med bilder på mig o Micke, brorsan, andra viktiga människor runt henne och saker hon tycker om, som hon kan titta i om hon saknar oss allt för mkt.
Bra idé tycker jag.
Vi fick papper i olika färger och så får vi själva sätta dit bilder och skriva ned vad vi vill och sen laminerar dom och gör en bok som Emma får ha där.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och gå ut o sätta mig och sno åt mig lite av solens strålar och läsa en bok medan Emma leker i sandlådan.
A magic moment ;)
......................................................................................
Tack min älskade man för att du stöttar mig nu när jag inte mår bra och att du står ut med en "tyck-synd-om-mig" fru. Jag lövar da! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar