måndag 9 augusti 2010

I-phone

Snart får jag min I-phone. Gutt! Men frågan är om jag fixar att handskas med den...verkar ganska så krånglig. Så slutar jag att ringa, svara eller smsa så ...ja då är det bara för att jag inte kan med den nya telefonen helt enkelt :)

Potatismos, rivna morötter och fiskpinnar ligger i magen och jag är mött,nöjd och belåten. Ska läsa en bok för Emma...igen. Känns som det är det enda jag gör nu förtiden. Hon älskar verkligen böcker.
Mamma o Lina var här på en fika tidigare och sen tog Emma och jag en cykeltur och så stannade vi till på en lekplats så hon fick rasta av sig lite.
Jag skulle vilja filma lilla skruttan hela tiden. Hon är så rolig nu , hon pratar och säger så mycket roliga saker. Idag när Micke busade med henne så kröp hon upp hos mig och så sa hon: Lelp, lelp ( hjälp, hjälp )

Gårdagens roliga: Emma satt på pottan och skulle kissa och när vi skulle smygkolla på henne så hade hon tagit fram mina bomullsrondeller, som jag har och tar bort sminket med, och så satt hon och låtsades torka sig på snippan ;) Hon hade dock inte kissat men hon vet ju iaf hur man ska göra när man HAR gjort det.

Vad fanken ska jag göra ikväll? Borde väl passa på att vila, som doktorn sa till mig, men usch vad det är tråkigt att vila :/

Jag tror jag ska ta tag i att lägga upp lite bilder här på bloggen när Emma har somnat. Yupp, det ska jag.

Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar