torsdag 16 juli 2009

Up & Go


Emma har testat nya blöjor, Up & Go och vips så ville hon upp & gå ;)
Tycker Up & Go blöjorna är dyra, är ju inte så många i paketet. Men vi hade en rabattcheck på så´na blöjor så vi tänkte testa. Dom sitter verkligen bra och Emma kan inte lika enkelt slita av dom. Hon har nämligen börjat slita i blöjflikarna så att hon får upp blöjan. Busunge ;)

Den här UV badressen köpte vi i Ullared. Tänkte den kunde vara bra att ha när vi åker till Thailand. Kostade bara 109:- Billigt tyckte jag. Och så solkepsen med skydd för nacken, kostade bara 29.95. Som hittat ju. Man kan verkligen göra fynd där.
Idag när jag har packat upp det vi handlade så ångrade jag massa saker jag INTE köpte. Men...så fort jag får mitt körkort så ska jag dit igen ;)
Idag har varit en väldigt lugn dag. Sambon har mest sovit. Är inte alls pigg än. Jag mår bättre men är lite rädd för att äta. Har inte lust att spendera mer tid på toan nu.
Ska hänga en maskin tvätt nu, för trots att man inte mår riktigt bra så måste ju hemmet skötas ändå...tyvärr.
Vi kvinnor klarar att sköta barn, laga mat o ta hand o hemmet TROTS att vi är sjuka o egentligen bara vill ligga nerbäddade. Och när männen är sjuka...jaa, då är dom sjuka helt enkelt ;)
( fast jag tycker synd om min sambo på riktigt, för han är verkligen sjuk )
Natti natti
Kvällens sämsta: Är riktigt besviken på min son...imorgon blir det mor & son prat!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar