torsdag 16 juli 2009

Svininfluensa

Vi skojar här hemma att vi kanske har åkt på svininfluensa ;)
Mår väl lite bättre idag men är långt ifrån bra. Min sambo är inte alls pigg, jag blir orolig för honom för han äter knappt ingenting. Inte likt honom. Har han lika ont i halsen imorgon så ska han ringa läkaren för att kolla om det är en halsböld. Fy vad otäckt!
Minns när min kusin E låg på sjukhuset och var jätte dålig pga av sin halsböld. Hon hade jätte ont och det var inte alls kul att behöva tömma bölden, även om det lättade när det väl var gjort. Fy fanken, halsböld...varför får man det? Vi håller tummarna stenhårt o hoppas penicillinen gör susen o att det "bara" är halsfluss o att han snart blir pigg igen.

Jag har fått ställa in mitt kalas på lördag. Vi vet inte om Micke är pigg då och just nu mår jag inte heller bra , min mage spökar och jag får inte behålla nå´nting. Så vi har inte riktigt kraft o energi att fixa o dona inför kalaset på lördag. Så när man inte känner sig "fit for fight" är det inte kul att få hem gäster.
Känns lite trist, eller rättare sagt, det suger som f**n. Är nog första gången i mitt liv som jag ställer in ett kalas. Känns jätte tråkigt att inte ha fått bli firad nå´nting. Att inte få tårta...inte öppna några paket...hm...känns inte som om jag har fyllt år. Känner mig fortfarande bara som 34 ;)

Jag ska försöka ta mig bort o handla lite nu för vi har ingenting hemma.
Behöver lite frisk luft men är livrädd att och att det ska bli kris jag måste besöka en toalett på vägen. Hm...
Jag får köra en chansning med risk att bli kallad "bajs i byx" resten av livet ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar