onsdag 8 juli 2009

Mina skor är försvunna!

Idag är jag gnällig så om ni inte orkar med det så bör ni nog sluta läsa NU.

Ååååå suck, pust, djuuuup suck och en stor gäääääsp! Knappt ingen sömn inatt heller. Vad är det med mitt huvud? Har haft huvudvärk i flera dagar nu och ont i ögonen. Sitter under ögonlocken som ett obehagligt tryck.
Och vad är det med min dotter? Hon har blivit en riktig mammagris o jag kan inte vara ur sikte en sekund utan att hon gnäller. Och är det inte jag som kommer och ger nappen på natten eller vyschar om hon har vaknat så gallskriker hon tills jag kommer. Inte helt lätt för pappa MU.

Sen är jag vansinnigt arg. Så arg så jag exploderar snart. Igår kväll letade jag 3 timmar efter mina svarta skor. Har 2 par svarta pumps med olika stor klack. Tänkte börja kolla ut lite som jag ska packa ner till Malmötrippen och så skulle jag ta fram nå´t par av skorna att ha med men, otroligt men sant, dom är helt väck. Dom finns inte i huset. Har gått igenom varenda garderob, lådor och även dom mest otänkbara ställen dom kan vara på men som jag ändå har letat på ifall jag haft hjärsläpp och lagt dem där. Har t o m kollat sambons garderob. Man vet ju inte, han kan ju ha nå´n hemlighet om att han gillar att gå i klackarskor som jag inte vet om, men näe, skorna var inte där heller. Dom är borta helt enkelt. Frustrerande!
Sista gången jag såg dom var den 6 juni innan jag o PJ skulle gå på Krögers. Då testade jag dom innan vi skulle gå ut men valde att inte ha dom på mig. Så sista gången jag såg dom stod dom i hallen här hemma. Men inte nu. Vart f**n är mina skor???

För övrigt så är både Emma o jag piggare idag. Emma är ovanligt klängig och pipig men har ingen feber. Sambon ska dammsuga idag så jag o Emma flyr fältet en stund. Får väl åka till stan och kolla in nya svarta pumps! Suck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar