fredag 11 april 2014

Tandvårsspecialist

Det ser ut som om jag har varit i ett slagsmål. Fläskläpp och lite röd på ena kinden och så svullen på andra kinden.
Snyggast!

Hur som helst så gick det bra på sjukhuset. Måste berömma dom på tandvårdsspecialisten/käkkirurgin. Dom var vänliga och tog emot mig och min rädsla på ett väldigt bra sätt.

Fick nån dunderdos så jag somnade innan op. Var helt avslappnad och trött under op. Visst kändes det obehagligt när dom slet, drog, sågade och borrade ( eller vad dom nu gjorde ) men det gick över förväntan. Nu är tanden ute. Gutt!

Känner stygnen i munnen, det smakar blod och gör förbannat ont men jag tog några värktabletter när vi kom hem och jag har sovit gott ett par timmar.

Har faktiskt fått i mig lite yoggi nu. Är fortfarande trött och slö men det känns ändå förbannat skönt att tanden är ute. Nu kan allt bara bli bättre.

Kan inte låta bli att tänka på alla stackars barn som är med i våldtäktshärvan. Det blir bara större och större. Det här känns helt overkligt.
Hur är det möjligt? Och hur fan är människan ( knappt man kan kalla honom människa, snarare monster ) skapt?
Läskigt.


En sak till jag funderar på, jag ska nog sluta blogga. Känner knappt för att skriva längre. Känns som att jag ändå bara skriver massa negativt. Visst, det är ju min "dagbok". Men vill man läsa det?
Det finns många jag vill ska kunna läsa om mitt liv, men så finns det en och annan jag vet är här inne och läser som jag inte riktigt har lust att delge allt till.
Faktiskt, trots att man börjar närma sig 40, somliga redan fyllda, så beter man sig som ett omoget "barn", snokar, skvallrar och vill gotta sig med att sprida rykten. Kanske för att dölja sitt egna.
Visst är det tragiskt? Och en smula patetiskt.
Kan man anmäla nån som skvallrar och pratar osanning? Är inte det förtal?
Jag säger som jag har sagt innan...sopkvasten kommer snart stå utan för din dörr. Så du kan sopa rent där innan du ger dig på andra. 

Fredag igen då ja. Ha en väldigt trevlig helg...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar