torsdag 14 juni 2012

Två ägg...

...kaffe och en skål med fil. Roligare frukost har jag väl ätit men jag ska iväg och träna och då kan magen inte vara för full.

Har sovit så sjukt dåligt inatt. Känns som att jag varit vaken i stort sett hela natten. Men givetvis så sov jag väldigt gott och hade en härlig dröm när klockan ringde. Typiskt!

Hoppas på att bli lite piggare efter träningen och att jag får lite energi. Idag måste jag skriva så pennan glöder. Kan bli svårt eftersom jag helt plötsligt verkar vara totalt fantasilös?!
Tom i bollen helt enkelt.
Känner mig faktiskt lite stressad över detta. ( och en del annat )

Är det en myt eller tappar man mycket hår när man är stressad? Jag tappar vääääldigt mycket hår. Borde inte finnas nåt kvar på huvudet men det gör det, som tur är.
Magen börjar krångla oxå. Det var längesedan jag låg vaken på natten och hade magont men så har fallet varit några nätter nu.

Jag vill göra och hinna med orimligt mycket på så kort tid som möjligt och hinner jag inte det jag tänkt så blir jag superstressad!
Är medveten om det men har svårt att göra når åt det.

Stress är mitt andra namn.

Nu ska jag snabbt dricka upp mitt kaffe, speedläsa tidningen , på med träningsläger, kasta mig på hojen, cykla mitt snabbaste till gymmet och så köra gymcirkel. Pjuuh!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar