lördag 23 juni 2012

Midsommarafton...

...var en väldigt bra dag och afton.
 En lyckad tillställning som jag tror både stora och små
var väldigt nöjda med.

Den innehöll allt en midsommarafton ska göra.

Vi startade med att göra lunch ihop och den avnöjts i vår trädgård.
Vi gjorde midsommarstång och dansade flitigt.
Vi gick på tipspromenad, hade gjort frågor till både vuxna och barn. Ett annat sällskap anslöt och gjorde oss sällskap under tipspromenaden. (det var Emmas dagsikompis Elins familj )
Barnen fick hämta grejer i överraskningsträdet, vi åt jordgubbstårta, lek, bus och femkamp, grillning, filmtajm för barnen, lite fotboll på tv och prisutdelning för dom vuxna...ja, med andra ord, en väldigt bra dag!
Vi hälsar även en nykomling välkommen till vårt gäng, lilla Selma drygt en månad "gammal". Så söt, så söt...det högg lite i livmodern minsann. Hihi

Idag har vi haft en mysdag. "Gotte" och barnen kom på en förmiddagsfika. Fam.Hultén kom på lunch. Vi städade och fixade, slappade och tog det lite soft innan vi drog till "Gotte" och blev bjudna på middag. Lyx!
Lekplats med barnen och glass på McDonald´s.
Nu har vi haft soffhäng och kollat på fotboll. Jag känner mig lite krasslig.Har ont i kroppen och lite ont i halsen och ena örat. Fanken oxå! Jag får inte bli sjuk. Har inte tid. Och inte lust heller. Vi ska till Sthlm nästa vecka. Jag MÅSTE vara frisk då!
Men förhoppningsvis sover jag bort det...
Är sjukt trött och tänker krypa ner typ NU!

Natti natt!



























2 kommentarer:

  1. Vilken härlig midsommar ni har haft. Det är det här jag älskar med midsommar, det är en enda stor festdag för alla åldrar.
    Första bilden på dig och Emma är jättefin! Fast Micke är nog ändå finast i kransen, hi hi...
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Ursäkta mitt sena svar Emmy. Men jag bloggar mest från mobilen och ser inte så lätt om jag har fått kommentarer då :/
    Hahaha, Micke finast? Njae, jag tycker snarare han ser ut som en tok hehe

    SvaraRadera