lördag 12 november 2011

Helg

Igår hade vi en bra och mysig dag.
Jag startade med ett besök på gymmet sen cyklade Emma och jag till Sara o Theo, där träffade vi även Cissi, Vide och lilla Juni. Mys!

Vi körde en storhandling på Maxi och hämtade även ut mitt körkort ;)
Och sen hade vi en soft och mysig kväll hemma med traditionellt fredagsmys!

Idag blir oxå en bra dag. Vi ska in till stan och käka lunch/fika. Jag misstänker att Tokiga Ture lär nog få ett besök av oss. :)
Men denna gången ska vi köpa LITE godis. Vi köper alltid för mycket och då äter jag hela veckan tills nästa gång det är dags att köpa lördagsgodis.
Jag har ingen karaktär när det gäller sötsaker. Det är alldeles för gott för att välja bort, så därför är det bästa att inte ha något hemma alls.
Fast det blir ju väldigt trist att inte ha nå´t "gott" hemma...Moment22.

Emma ska till mormor, morfar och mostrar och sova över för ikväll blir det Malin o Micke-tid.
Ska bli så mysigt o trevligt. Hoppas bara att jag kan bowla. Har fortfarande svårt att använda min hand efter op. Den är svullen, öm och och har små knölar i handflatan. Bra att ha nå´t att skylla på om det inte går bra. ;)

Oj...tittar just nu ut i vår trädgård och ser alla löv. Visst fan, löven. Visste väl att det var nå´t vi glömde att göra igår. Det är precis som när vi handlar, jag glömmer ALLTID nå´t, även om jag har lapp.
Micke säger att det är en tvångstanke jag har. Jag "letar" alltid upp nå´t som jag har glömt om vi handlar, eller om vi ska åka bort, då har jag glömt att packa ner nå´t osv.
Ja ja, jag är som jag är, när jag inte blev som jag skulle :)

Ha en bra helg!

Sara, ikväll gäller det. Vi ska vinna, vi ska ta dom, vi ska göra losers av dom! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar