måndag 9 april 2012

Världens mest tjatiga människa...

...kan ni gissa vem det är?
Jo, det är jag, tjat o gnatMalla.

Jag hör min röst mala precis HELA tiden. Tjat, tjat, tjat. Börjar tro att min dotter har riktigt mycket smuts i öronen eller så skiter hon fullständigt i vad jag säger.
Man måste upprepa allt flera ggr.
Det är trots, hon retas, ignorerar och nu, det värsta av allt, har hon börjat härma när man säger nåt. Gaaah! Eller så avbryter hon mitt i en mening, suckar och säger på ett käftigt sätt:
-Ja, ja ja...

Det ska visserligen tilläggas att jag just nu är en PMS-bitch så jag är väl extra lättretlig. Emma är en jättego, snäll och en helt underbar tjej, såklart, men nu testar hon gränser och mitt tålamod till max.

Jag vet, det är något man måste gå igenom men det spelar ingen roll att jag vet och att jag försöker hantera det på bästa sätt ( smyga in på toa, räkna till 1000, bita mig i kinden tills jag får blodsmak, slita mig i håret och dunka huvudet hårt i kaklet ) jag tycker ändå att det är skitjobbigt. Punkt slut!

Men så smälter man och glömmer snabbt när hon som tidigare idag var enormt gullig efter att vi hade haft ett litet gräl.
-Mamma, blir du glad om jag säger det magiska ordet?
-Ja, det blir jag
-Ok,förlåt mamma.

Förlåt är verkligen ett magiskt ord :)

Nu har hon lagt sig och jag ska njuta av lugnet och ensamheten.
Jag hatar ensamhet men idag behöver jag det.
Borde försöka plugga men jag är helt slut i kropp och knopp. Börjar känna av en konstig huvudvärk så det får bli nersläckt och så kryper jag ner under filten i soffan.

För mycket vin i flera dagar nu. Usch!
Hade iaf en väldigt trevlig kväll med sonens flickväns mamma igår.
Mycket skratt och babbel. Precis som det ska vara. Härligt!

Usch vad jag känner mig sur, tråkig,trött, gnällig och...som en jäkla bitterfi**a!
Tror det kommer göra mig gott att resa bort ett par dagar. På fredag åker jag och hälsar på min vän Ingela som har flyttat till Ystad.
En "bara vara Malin"-helg. Gutt!

Nu ska jag tröstäta lite chips och dipp. Ja...för det är synd om mig. Det är skitjobbigt att dras med PMS-bitchen som tagit över min kropp.

Men imorgon är en annan dag. Förhoppningsvis vaknar jag på rätt sida... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar