lördag 21 april 2012

Jag är en ond människa

Idag är det lördag med allt vad det innebär. Sitter just nu och njuter av ett glas rött efter att ha tagit ett långt bad och sedan avnjutit thaimat som vi hade lagat.
 
Startade dagen med en snabb frukost för att sedan dra till gymmet och köra ett indoorpass. Så jäkla gutt. Har varit fylld av energi hela dagen.

Familjen drog till stan, ett Tokige Ture besök och så några fynd i inredningsbutiken Rum som ska slå igen. Hämtade upp sonen, åkte till Mc Donalds, var och handlade, var på begravning ( ja ni läste rätt ) fixade nere ikällaren, pysslade med min dotter ( har insett att scraping är sjukt kul ) ett långt bad, käk och nu sitter jag här med ett glas rött.

Begravning tänker ni, eller hur? Jo när vi kom hem från stan låg en död mus på vår uppfart. Vår älskade katt hade haft kul. Emma blev upprörd medan jag jublade inombords. En musjävel mindre på jorden. Jag är en ond människa, jag vet, men jag avskyr verkligen möss.
Ordnade iaf med en begravning för den stackars musen. Emma grävde ner den och sjöng Blinka lilla stjärna. Väldigt rörande! ;)

Nu ska jag förflytta mig från köket till tv-rummet. Inta min plats i soffan, bli serverad med en mojito av min man och så ska jag "bara vara".

Puss på er alla finingar! Toodelooo!
Hihi... Jag är äckligt positiv idag, märker ni det?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar