onsdag 4 april 2012

Jag är på G

När jag vaknade i morse så kände jag mig taggad för en powerwalk. Jag smög iväg medan de andra i familjen sov och tog en 40 min powerwalk. Det var riktigt skönt. Nu är jag på G igen. Powerwalk varje dag f r o m NU.
Härligt!
Lyssnade på musik när jag var ute och gick och kände mig plötsligt sjukt partysugen.
Skulle vilja ha en sån där galen fest när man står på en stol och sjunger (skriker och skränar) med till låten Äckligt. "Ska vi göra nåt äckligt baby, du och jag under täcket, baby",(moget, jag vet, men man behöver inte bete sig moget när man är berusad...hihi) eller dansa mig toksvettig till Euphoria med Loreen.
En galen fest helt enkelt. Ser t o m fram emot att ligga bakis. Näe, nu ljög jag, bakis med måtta i så fall. Men det ska iaf kännas dagen efter att man har haft en riktigt kul kväll.
Fasen så partysugen jag är.
Det är våren som sätter sprätt i kroppen.

Efter powerwalken blev det en mysig frukost med familjen. Mamma kom på besök så Emma och jag bakade chokladmuffins till fikat.
Jaa, det är väl vad jag har gjort idag. Ja, lite studier har jag även hunnit med så nu har jag gjort det jag ska och kan slappa med gott samvete i några dagar och fira påsk med familj och vänner.

Nu ska vi gå ner till macken och köpa godis så vi har lite hemma om det dyker upp några påskgummor eller gubbar imorgon.
Sen vill Emma att vi ska ha biomys. Och det säger jag inte nej till. Rulla ner, krypa upp i soffan under filten, nån smaskig fika och så bara mysa.
Härligt!

Ha en bra kväll allesammans och har ni nån kul fest inplanerad så hör av er :)

"Dom 999 saker jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort"
Kents nya låt är så jäkla bra!

En puss till min duktiga son som har skaffat ett extrajobb...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar