fredag 6 april 2012

Långfredag

Ja jisses vilken låååååång fredag. Jag är så trött så jag kan stå och somna.
Vi var på Öland igår och hade en väldigt trevlig kväll. Middag på Skansen och sen hem och hade det soft hos svärmor. Vi sov över där. Emma vaknade på natten och hade ont i örat och var jätteledsen. Hon fick alvedon men hon hade jättesvårt att sova och bökade en hel del. Framåt morgonkvisten fick hon jätteont i magen och grät hysteriskt.
Det lugnade sig tillslut och idag har hon inte sagt nåt om varken mage eller öron men oj vad trötta vi är. Inte mycket till sömn inatt så jag är som en zombie. Vill se en film men jag tror knappt jag orkar hålla mig vaken fem minuter till ens.


Idag har vi softat, varit hemma hos mams, paps och systrar och där bjöds det på smörgåstårta. Fy satan, rent ut sagt, vad gott. Precis vad jag behövde idag!
Behövde väl dock inte efterätt och godis men va fanken, det är bara påsk en gång om året.


Påskafton ska vi spendera med våra vänner i Borshorva. Mys!
Påskdagen är vi bjudna på bakismat hos fam Hultén. Fina vänner som vet vad vi behöver. Man brukar nämligen vara lite bakis efter tillsällningar i Borshorva ;)
Påskdagens kväll ska jag träffa sonens flickväns mamma över ett glas vi och kanske går vi ut och käkar middag. Mannen ska ha hem en polare hit och dom ska se golf. Skönt att jag kan fly hemifrån. Jag slipper gärna titta på golf. :)
Jag har en hel del trevligheter att se fram emot denna helgen. Perfekt!


Här kommer bilder på vår fina lilla påskkärring :

Den här tavlan fick Micke i present på sin födelsedag. Längtar efter att få sätta upp den på väggen. Tycker Emma är så fin där.
Nu ska jag se på Snabba cash tills jag somnar...
Natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar