måndag 16 april 2012

Tillbaka till verkligheten

Denna veckan blir det minsann inte att ligga på latsidan när det gäller studierna. Har mycket bra ideér i huvudet men det gäller att få ner dem i skrift oxå. Hjärnan arbetar på högvarv.

Har idag gjort som jag lovat, jag ringde om en läkartid för knölarna i handen. Känns bra att snart få veta vad det är för något. Givetvis ofarligt men knölarna är lite obehagliga och ganska läskiga,om man sä.

Jag ska även lägga ut en annons på blocket med vår bilstol idag.Emma har fått en ny nu så att hon sitter framåtvänd. Nu får hon mer plats med benen och ser ut mycket bättre. Gissa om hon är lycklig över stolen?! :)

Nu ska vi även ta tag i lekstuga till Emma. Blir en begagnad som ska rustas upp lite. Lekstugan kommer passa Emma perfekt och hon kommer nog spendera en hel del tid där. Ser fram emot att få fixa den lite.

Idag hämtar Micke även en säng som vi har köpt till Emma. En lite högre säng så hon måste klättra upp på en stege. Och under sängen får det bli koja/mys och läshörna tror jag. Inte bestämt än. Vi ska väl greja med det i helgen. Kul med lite förändringar.

Nu har jag en obligatorisk kaffepaus. Sitter och gottar mig i solen. Men nu väntar studier igen. Blir i stort sett studier hela dagen förutom ikväll då jag ska köra ett indoorpass sen hem och ha mys med ungdomarna som för en gångs skull kommer hit!
Stolt över min son som just nu kämpar med skola, körkort och jobb. Och så har han namnsdag idag. Det får vi fira ikväll.

Kämpa!





Funderar och funderar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar