söndag 12 februari 2012

Takida


Man mår som man förtjänar är inte kul att höra när man själv är bakis men jävligt kul att påpeka när någon annan har drabbats av Mr. Bakis. :)
Jag är oförskämt pigg idag men så tog jag ju det lugnt igår oxå. Hade nån att hålla koll på...hm...denna "nån" ligger idag utslagen i soffan, åmar sig och gnäller:
-Åååå, jag ska aldrig mera dricka!
Men med tanke dennes status igår så ja, då är det så där man mår dagen efter helt enkelt. Lite som att, som man bäddar får man ligga. Moohaaa! :)
Tur att man är en rutinerad partypingla. Jag skulle aaaaaldrig hamna i den situationen. Bakis? Nää, sånt där har man ju växt ifrån. ;)


Hur var det då igår? Väldigt trevlig förfest med bara killar. Killar kan dom oxå! :)
Sandra? Njae...vad är det för ställe? Värre än en Finlandskryssning. Jag var livrädd emellanåt och förmodligen inte tillräckligt full.
Men, det är inte så ofta man är där så det funkade. Var ju där för att se Takida och dom levererade stort, enligt mig. Min man har inte samma åsikt, men frågan är om han minns något av konserten. Bara undrar?! :)

Takida är bra och jag skulle inte tveka att se dem igen.
Vad är det med män och tatueringar? Min man har ingen och jag skulle inte vilja att han har nån men när man står nära scen och ser sångaren i Takida, full med tatueringar, så vill man helt plötsligt vara ogift och groupie. :)

Nu kommer snart min lilla älskling hem. Hon har sovit hos mormor och morfar. Nu ska det gosas, ut i snön och bara ha en härlig söndag!
Kram på er

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag hittade din blogg när jag sökte på "takida" på Bloggportalen, så här är jag! Jag var själv på deras spelning i Malmö förra helgen, det var andra gången jag såg dem men förhoppningsvis inte sista ;-)

    Tänkte bara säga hej! Och att jag ska kika lite till på din blogg, kanske har vi fler gemensamma intressen än tAKiDA och dess tatuerade sångare :)

    SvaraRadera
  2. Hej Jennie. Vad kul att du har hittat hit och ännu roligare att faktiskt kommenterade. Jag har sett Takida 4 ggr. Första gången på en festival här i Kalmar då dom precis hade blivit "upptäckta". Takida är bra, för tillfället en favoritgrupp och You learn spelas just nu väldigt ofta ;)
    Ännu en gång, verkligen jättekul att du kommenterade :)

    SvaraRadera