måndag 6 februari 2012

En kall måndag

Ja fy sautan, nu är det kallt å de då va!
Men trots en natt med lite sömn så gick jag upp när klockan ringde och valde att frivilligt gå ut i kylan. Jag pälsade på mig och gick som en michelingubbe till gymmet. Om man andades för mycket så blev det istappar i snoken. Inte skönt!
Men man blev varm på gymmet iaf, fast det hjälpte ju inte när man skulle ge sig ut och frysa igen. Väl hemma så dök jag ner i soffan under filten med raggsockorna på och tog en powernap. Skönt!
Jag har aldrig varit den som unnat mig att ligga och vila. Har liksom aldrig haft ro till det, har alltid haft saker som måste göras. Nu, äldre och klokare, så inser jag hur jäkla skönt det är att vila. Somna i soffan är ju magiskt!

Nu är det dock slut på vilan, nu ska det städas här i huset. Om jag kan få mannen att slita sig från tvn. Det är repris på På spåret. Hans favvoprogram. Han sitter och ler som ett litet barn på julafton :)

Emma ska hämtas på dagis, vi har lovat lek ute, fortsätta städa, laga middag och så TILLBAKA till gymmet. Jag ska köra ett indoorpass ikväll.
Jag vet inte vad de är med mig. Jag har sån energi.
Det jobbigaste är att gå fram och tillbaka till gymmet. Jag envisas med att gå för att värma upp bilen, skrapa rutor, hitta en parkeringsplats...herre gud, det går snabbare att gå.

Min son ringde nyss och frågade om jag saknade honom. Sötis. Han hade läst min blogg. Jo jag saknar honom och brottas hela tiden med att jag måste släppa taget och inse att det är så här det är nu. När han flyttar får jag ju vara glad om han någonsin har tid att komma hem :)
Imorgon har han lovat att komma hem. Då blir det familjemys!

Nähe...om jag skulle lyfta på min rumpa, som börjar bli fastare av allt tränande, och sätta fart med dammtrasan.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar