måndag 27 februari 2012

Thåström

Köpte biljetterna till Thåström på biljett.nu. Blev lite orolig för ett tag sedan när jag läste att det cirkulerade falska biljetter därifrån MEN jag har bara bra att säga om dom. Biljetterna kom snabbt hemskickade och vi fick grymma platser. Bästa!

Och hur var Thåström? Han får 4 av 5 hattar av mig. Det var en mäktig och annorlunda konsert. Han berör och jag hade många ggr gåshud och tårar i ögonen av hans röst och texterna i hans låtar.Han gav allt på scen. Så mycket att ljudet ibland var en aning för högt, eller är det jag som börjar bli gammal ;)
Att se konsert på Cirkus blir mer gemytligt.
Det var en bra konsert och det tyckte nog övriga publiken oxå. Kändes som om alla kunde hans texter. Alla sjöng med och levde sig ,precis som han själv ,in i varenda låt.

Nu äter vi hotellfrukost, den sista för den här gången. Nu är det tillbaka hem till verkligheten igen. Vardag med allt vad det innebär. Men just nu längtar jag så mycket efter lilla Emmis att det gör ont så nu välkomnar jag vardagen mer än någonsin, bara jag får gosa med Emmis.

Det har varit en underbar helg. Felfri på alla vis. Kunde inte ha blivit bättre!
Nu lämnar vi snart Stockholm och kör emot Norrköping där vi ska ta en fikapaus hos min fina kusin.

Solen skiner, det är vår i luften...jag är lycklig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar