fredag 24 februari 2012

Packad

Ja, nu är jag färdigpackad för vår lilla tripp till Stockholm över helgen.
Min första långkörning imorgon. Spännande. Jag slipper ju iaf Maxirondellen. Hihi
Emma har oxå packat och hon är väldigt taggad över att få spendera tre nätter hos mormor och morfar. Misstänker att hon kommer bli en aning bortskämd. ;) Behöver väl inte skriva att vi kommer sakna henne sjukt mycket. Jag lär säkert gråta när vi ska lämna henne men... Hon kommer ha det bra och vi kommer få en mysig helg , bara vi två.

Imorgon ska vi sova hos vänner där det blir en liten tillställning och även andra vänner till oss är inbjudna. Trevligt!
Lördag och söndag sover vi på Clarion på Söder. Lördagen är oplanerad och söndagen ska vi gå och se Thåström. Har ni hört Över sundet med honom? Jäklar så bra!

Nu väntar sängen. Är som ett barn som väntar på julafton. Jag vill sova så det snabbt blir nästa dag. Älskar att åka till Stockholm. I lööööve it!
Natti natt

Vad tror ni landets nyfödda lilla prinsessa kommer att få för namn? Jag tror hon kommer att få heta Alice. Prinsessan Alice. :)

En stor kram till DIG min vän som tyvärr drabbas av den ena tråkigheten efter den andra. Nu kan det bara bli bättre. Kämpa! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar