tisdag 20 december 2011

Typiskt

Ja men är det inte typiskt att jag lyckats med att gå och dra på mig en förkylning så här dagarna innan jul. Är nog Emma som har smittat mig för hon är oxå snuvig.
Jag känner mig frusen , är totalt igentäppt och har huvudvärk. Antingen får eländet bryta ut ordentligt eller så få dessa bassilusker vika ner sig och bara försvinna på stört helt enkelt.
Jobbigt att gå och vara småkrasslig för man är inte tillräckligt sjuk för att bara ligga och sova utan gör allt man brukar göra fast i slowmotion med massa "tyck synd om mig" - gnäll.
Är iaf tacksam att alla julklappar är klara och all julmat är införskaffad så jag kan eg bara ta det lugnt ända fram till julafton. Har bara lite plugg att ta tag i men det gör jag i morgon när mannen jobbar. I kväll kör vi kvalitetstid.

Nu har Emma jullov och det firade vi med att ha filmmys hemma med god fika.
-Nästan som fredagsmys, sa Emma :)
Hon gillar verkligen när vi umgås alla tre. Ja, mysigast är ju såklart när brorsan är hemma oxå men han "bor" mest hos Tilda nu. Han har fått en konstig sjukdom, den kallas "gibb och lansjukan". Hemsk är den! Han är som fastklistrad vid tv-spel eller datorn. Hoppas han kan slita sig i julhelgen :)

Glömde ju berätta om dom fina blommorna jag fick av min man på Emmas födelsedag. Jag fick dom för att jag hade "gett" honom en så underbar dotter. Fint av honom.


Nähe, dax att fixa nån enklare kvällsmat. Är fortfarande mätt efter lunchen på Ming idag. Men en skinkmacka ska väl kunna gå ner :)

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar