onsdag 16 december 2009

Snön faller

Ja, visst är det härligt med snö men nu får det väl ändå sluta snöa?
Vill gärna ha lite snö men inte drivvis. ( aldrig är man nöjd...)

Ingen bra natt. Emma har vaknat titt som tätt hela natten. Fick ge henne alvedon inatt. Tror hon har ont i munnen. Tänder på G. Svullen på flera ställen i munnen.
Hon har sovit bra mellan 05.00 - 07.00 iaf. Alltid nå´t. 2 timmar i sträck, oooootroligt mycket!

Pratade med Emmas sköterska på Bvc igår. Hon tyckte att vi skulle lämna bort Emma och åka bort 2 nätter ungefär. Förmodligen har Emma kommit in i en ond cirkel så att när hon vaknar försöker hon inte ens somna om själv igen för att hon vet att mamma eller pappa kommer.
Det är med andra ord vårt fel... eller mitt. Jag är för snabb in till Emma när hon vaknar och nu har hon vant sig vid det. *suck*.....*djuuuuup suck* Hur man än gör så blir det fel.
Tror att både jag och Micke skulle behöva komma bort ett par dagar. Vi behöver få vara Micke o Malin igen. Lite egen tid. Tror inte Emma tar nå´n större skada av det. Kanske kommer hon in i bättre sovrutiner igen och vi blir ännu bättre föräldrar.
Vuxentid behövs.
Nå´n som känner sig manad att passa Emma en helg framöver? ;)

Nu har Micke dragit på sig termobyxorna och är ute o skottar. Eftersom Micke alltid dammsuger här hemma och för det mesta sköter tvätten så får väl jag slita mig från datorn och gå ut o hjälpa till. Rätt ska vara rätt!
Måste erkänna att jag tycker det är rätt kul att skotta ;)

( Undrar om det är snön som gör att jag känner mig mycket gladare idag? )

2 kommentarer:

  1. Du vet att jag alltid ställer upp på att passa min ängel, bara att fråga ;)

    SvaraRadera
  2. sv: tack :D hehe. ja det är frågan det.. jag velar mellan att plantera en ek för en känd person som har med barn att göra, eller att prata ur neil armstrongs perspektiv. vilket blir lättast tror du? ;)

    SvaraRadera