onsdag 30 december 2009

Försäkringskassan

Överallt numera står det eller pratas om försäkringskassans felaktiga beslut och människor som drabbats av F-kassans hårda regler. Känns som om dom verkligen är omänsklig i sina beslut ibland. Men hur kan dom få bestämma hur dom vill? Kan inte regeringen gå in och "bestämma" hur det ska vara?

Jag har dock själv inte haft några problem med f-kassan sista tiden.( observera sista tiden...för jag har liksom alla andra haft problem med dom oxå. Låg på sjukhuset en gång och fick dropp då jag fick besked att jag inte godkändes som sjuk...hm... ) Pratade med en häromdagen i telefon och hon var hur trevlig och förstående som helst. Jag hade ju tabbat mig och kryssat i fel på föräldrardagar och hon var väldigt hjälpsam.

Kanske måste man förstå att dom som sitter där på andra sidan luren får ta en hel del skit trots att dom bara gör sitt jobb. Dom har ju som sagt en chef/chefer över sig som bestämmer hur dom ska göra.

Dom cheferna måste dock vara otroligt omänskliga och har förmodligen aldrig varit sjuka. Hårda, kalla, trångsynta och oempatiska männsikor. Hua!
Förstår att f-kassan vill hitta "fuskare" men...lite medmänsklighet måste ju ändå finnas.

Nähe, orkar inte lägga mer energi på det nu men lider med alla männsikor som är sjuka och sitter hemma och oroar sig för hur dom ska klara sig nu när F-kassan börjat med sina nya tortyr regler.
Och ni som fuskar...skäms på er! Ni sabbar för alla andra som är sjuka på riktigt. Men synden straffar sig själv...brukar man inte säga så?



Äh...nu till något roligare. Imorgon är det nyårsafton. Wiihoo! Det ska bli sååå trevligt och förmodligen väldigt gott.
Vi är 4 par + 6 barn. Alla par har fått en uppgift/maträtt dom ska göra. Vi står för förätt. Kan dock inte skriva här vad det är vi ska göra. Är hemligt till det serveras ;)
Vi har som tradition att vara hos fam. Hultén nyår och midsommar är vi hos oss.
Kul med traditioner och vi blir bara fler o fler i gänget, stora som små. Härligt!
Alla som vill vara med är välkomna ;)

Nu ska jag klä på mig innan min dotter vaknar. Hon tar en liten powernap. Då får man passa på att göra så´nt som måste göras.
Ikväll blir det dagen-innan-nyårsafton-mys med Patric och hans tjej Vendela. Det gillas ;) ( hm...facebook skadad )

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar