torsdag 10 december 2009

MALIN...

...har namnsdag idag. Grattis! Tack, tack! ;)

Hur firar man en namnsdag på bästa sätt? Jag blev väckt till doften av nybryggt kaffe, hade en mysig frukost med tända ljus och trevligt sällskap ( man o barn ), jag ringde och sökte ett jobb ( sugen på att jobba lite extra ) och ska komma dit på anställningsintervju på Måndag. Jihooo! Nu håller vi tummarna!
Hade hoppats på en liten namnsdagsfika på sta´n men mannen ska se handboll. ( som sagt, gift med en sportnörd ) så det får vänta.

Ska göra en inköpslista inför handlingen i em. Ska handla allt till Emmas barnkalas på lördag. Emma fyller ju snart 1år så hon ska ha ett litet kalas nu på lördag och det stora kalaset med släkten nästa helg.
Hoppas ingen har julklappspapper på Emmas presenter. Emma fyller år, hon firar inte jul! ;)
Känns viktigt att kunna skilja på det. Hon bryr sig väl kanske inte så mkt nu men när hon blir större vill jag att hennes födelsedag ska kännas speciell även att det är nära inpå jul.
Får lite dåligt samvete att hon fyller i December. Hon kommer nog bli sur när hon kommer upp i tonåren eftersom hon fyller i slutet av året. Men men, det blir ett senare problem.
Och vi hade ju faktiskt inget val. Vi gjorde ju provrörsbefruktning och Emma är ju ett litet underverk. Så att hon föddes i December månad spelar ju faktiskt ingen roll.

Nähe...om man skulle hoppa ur pyjamasen och göra nå´n nytta?!

1 kommentar:

  1. grattis på namnsdagen.. jag hade namnsdag i går anna.. :)

    SvaraRadera