tisdag 22 december 2009

Hjärnsläpp

Ja , jag måste ha haft "error" i hjärnan när jag kryssade i föräldrardagar på nätet denna månaden för jag ansökte om 19 GARANTI dagar. Hm...ni som vet vad det innebär vet oxå att det blir ingen människa rik på. Snarare fattig! 180kr om dagen minus skatt...Kul jul!
Tur att man har haft framförhållning när det gäller julklappar och att allt är klart!
*Suck* Jag blir sååååå trött på mig själv. Var nära ett hysteriskt utbrott, slita mig i håret, dunka huvudet i väggen MEN min förnuftiga sida tog över och jag insåg att det inte skulle hjälpa mig, det skulle bara göra onödigt ont.
Bara att inse att man är fattig 1 månad. ( kan ju hoppas att man får några pengar i julklapp av tomten )

Snart är det dax att åka till Maxi och slåss med alla andra som handlar inför julen.
Se upp för mig, jag är irriterad som f**n idag. Kör nå´n på mig med sin vagn kommer min arga sida ta över och jag sliter inte bara mig själv i håret, utan även den som körde på mig ;) Hehe

Idag har Emma och jag varit ute o åkt pulka, tagit en fika hos mamma och även grejat en hel del här hemma. Bla bytt gardiner. När Emma sover på da´n hinner jag sjukt mkt på kort tid.
Ikväll blir det lugnt.
Imorgon ska Emma på 1årskontroll sen blir det den årliga dagen-innan-julafton-rundan på sta´n. Då man kan sitta och titta på alla som irrar omkring ;)

Näe nu ska jag vila 2 min o ladda för Maxi...

1 kommentar:

  1. ååå den där jäv.. f penningen.. man blir galen.. jag får det inte till att räcka som jag hade tänkt mig.. slösade lite för mycke i början.. hm .. får nog börja plugga tidigare än jag tänkt mig.. men det löser sig som sagt...

    SvaraRadera