tisdag 29 december 2009

Rastlös själ...

...that´s me!
Om jag har bestämt mig för att vara hemma och ta det lugnt blir jag rastlös och det kryper i mig. Då vill jag hitta på nå´t.
Om jag har mycket inplanerat och för mycket att göra, då blir jag stressad och känner inte för nå´nting!
Dilemma!
Men just nu är det nästan jobbigt att vara hemma med Emma. Hon blir lika rastlös som mig, vill bara leka själv korta stunder och resterande tid klänga på mig, pipa o gnälla o vill helst bli buren.
Visst, hon väger bara 8,5 kg men det är tungt att bära henne hela tiden. Jaja, jag har skämt bort henne. Men jag orkar verkligen inte höra när hon skriker. Med en huvudvärk som aldrig vill ge med sig så blir hennes skrik hemska.
Och sen så MÅSTE vi inhandla spärrar till skår och lådor. Det är ju inte en lugn stund här hemma när Emma sätter fart. Just nu ser det ut som en bomb slagit ner i köket.
Det ligger plastfolie på golvet, majsburkar, popcornförpackning, majskrokar, gosedjur ( Emma har alldeles för många, dom tar över vårt hem ) sönderriven Hänt Extra ( tur att det inte var min Amelia ) leksaker, min partyväska som hon letat fram i nå´n låda ?! , visst , den kan hon ju leka med. Partyväska känns överskattat för en mammaledig mamma. Man är ganska Oparty nu för tiden.
Nu är det skötväskan som gäller ;)

Nähe, om man skulle börja med att hoppa ur morgonrocken och ta av Emma sin pyjamas. Man kan ju inte slöa omkring hela da´n ;)
Det blir ev en promenad till pappa MUs jobb och sen vidare mot giraffen. Ska inhandla käk inför Nyår. Ser verkligen fram emot en trevlig kväll med våra goa vänner ;)

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar