måndag 7 september 2015

Måndag morgon

Jag gillar inte måndagar. Eller är det dom som inte gillar mig. Ingen bra start på dagen. Emma fick svårt att andas. Lät som krupp men var nog mer åt astmahållet. Förkylningsastma har hon ju och  hon är rätt täppt nu. Ingen feber. 
Men med lite mediciner så blev hon bättre. 

Hon ville ha lite varm oboy. Men den stannade i muggen ca 13 sekunder innan den var över hela henne och dom nya , vita, kuddarna i soffan. Tjohooo. 
Nya kläder till henne. Och så en maskin tvätt igång. 

Liiiite körigt ett tag men sen kunde vi ändå sitta i lugn o ro , med tända ljus, äta frukost och skratta åt "soppan" innan hon väl gick till skolan. Skönt. 

Nu sitter jag helt ensam. Tyst i huset. Kunde lägga mig och vila. Städa. 
Läsa. Plocka o greja. Skriva. Ja nåt men nää det får nog bli gymmet. Har inte varit där på hela helgen. Abstinens. Och så måste jag öva på balansen. 

Sen in till stan. Fixa presenter. Luncha. Och så till sjukhuset. Ångest. Platta tuttarna i en maskin. Nice. Det blir snart inget kvar av dom. 
Nervös som fanken över knölen. Vet att den förmodligen är lika ofarlig nu som innan. Men läskigt att den har växt. 
Andas. Det kommer gå bra. Eller hur?!

Jag måste rensa på fb. Så sjukt irriterad på alla hjärtlösa människor som vill hjälpa människor i nöd. Som inte vill se eller förstå. Som bara letar "fel". Ok. Alla behöver inte tycka lika. Men kränka och se ner på dom som har det svårt. Nä fy f**n!

Ha en bra dag! 

Tänker på dig min vän som ligger nersövd just nu inför operation. Det kommer gå bra. In i dimman en stund nu bara. Kämpa ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar