torsdag 24 mars 2011

Tycker synd...

...om lilla Emma som är sjuk. Feber, hostig o rosslig i bröstet.
Tycker synd om min klantiga lilla mamma som har ramlat och gjort sig illa.
Tycker oxå synd om mig själv som knappt har sovit nå´t inatt och som måste ställa in en "date" med Sara ikväll. Emma är sjuk o Micke jobbar. Buuhuu buuhu....

Men, jag fick iaf åka in en runda till stan och fika med Pillan idag. Jag har köpt en födelsedagspresent till min man som fyller år snart. 38 år...jisses, snart 40 . Moohaaaa! ( jag har iaf 3 år kvar dit )
Uträttade även ett ärende åt Tranan som kommer inatt. Han bad mig fixa nå´t åt Emma som han kan lägga i hennes upphängda strumpa. Vi får väl se om Emma blir nöjd o glad när hon vaknar imorgon ;)

Jag funderar på att ordna en tjejträff här hemma snart. Kanske helgen då Micke är i Spanien. Man får ju passa på...hehe.
Det är lö den 9 april i så fall. Måste bara kolla om mamma eller syrran kan vara b-vakt. Och ni som är sugna kan väl bara hojta till? Jag vet att en del har svårt att kommentera på min blogg, det verkar inte alltid funka men maila mig i såfall: malle_74@hotmail.com
ALLA är välkomna!
Kanske lite gott att äta o dricka här hemma o sen går vi ut o dansar, eller så kör vi "all in" här hemma hehe

Eg. hade jag velat gå och bowla eller köra lacergame snart oxå men det går ju inte med min jäkla handled. Bläääää!
Det jobbiga är att nu gör jag ju allt med vänster och bär alltid allt med den handen oxå , så just nu är den ganska överbelastad/överansträngd.
Suck...men äh, jag överlever. Det kunde ju ha varit värre. Positivt tänkande är bra för själen. :)

Nu ska jag krypa ner under filten och gosa med min dotter. Vi ska se på Nicke nyfiken. Jag ska smita ut på en powerwalk när Patric kommer hem från skolan men annars så blir det en lugn hemmakväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar