tisdag 29 mars 2011

Jag ska bara...

...sa Alfons Åberg.
Min lilla dotter är en blandning av Alfons ( säger dock inte " ska bara" men det är mycket saker som ska göras innan hon gör det hon verkligen ska göra ), Lotta på Bråkmakargatan ( söt som socker men envis som en åsna ) och Pippi ( energisk och påhittig )

Det är inte en lugn stund om dagarna med detta lilla energiknippe. Hon är inte tyst många minuter om dagen. Och hon pratar så fort att munnen knappt hänger med hehehe

Hon är så härlig lilla Emma. En go,smart, vänlig och omtänksam liten tjej.
Jag tänkte skriva precis som sin mamma men äh...det hade låtit så stöddigt ;)

MEN ...nu kommer vi till det stora MENet. Vad har hänt vid läggning? Emma tvärtemot styr nå´t makalöst och måste protestera innan hon väl kommer till ro och vill sova. Det är så trååååkigt!

Hon vill så mycket innan hon väl somnar:
-Jag vill ha vatten
-Jag vill ha den boken
-Jag vill ha den nallen
-Jag måste snyta mig
-Jag vill ha strumpor på mig
-Jag vill inte sova
-Jag vill sova mammas o pappas säng
-Jag vill sitta soffan

Hon gör allt för att slippa sova...suck!
Hoppas läggningarna blir som vanligt snart igen annars får jag jucket!

Nähe...en lugn stund och lite egen tid innan sängen.

Imorgon ska jag till Ortopeden, sta´n och fika med Pillan, hem och laga mat för vi får Fam. Hultén som middagsgäster. Kul att kunna ses mitt i veckan oxå. Lite vardagslyx. Allt behöver ju faktiskt inte ske på helgerna.

Natti!

1 kommentar:

  1. känner igen detta stooora problem vid läggning.. meja vill INTE SOVA, får gå upp med henne typ 100 gr per kväll innan hon somnar... man är helt slut efter en sån fight. jag vill oxå ha det som vanligt med läggningen jag BEHÖVER det.. men men du e inte ensam iaf.. ;)

    SvaraRadera