fredag 18 mars 2011

Fredag

Känns inte som fredag idag. Inte för att jag vet hur en fredag ska kännas men det brukar iaf vara nå´t man längtar efter...för fredagar innebär ju helg. För mig kvittar det, alla dagar ser likadana ut. Ååå vad jag är less på att gå hemma. På måndag ska jag göra magnetröntgen o sen veckan därpå ortopeden igen och efter det hoppas jag dom "fixar" min hand så snart som möjligt. Det här tar verkligen knäcken på mig. GnällMalla , yes I am.

Idag är en gnälldag deluxe. Jag vill gråta , skrika, prata, älta...Finns det nå´n där ute som vill lyssna på en "gnällis"? Egentligen vet jag inte varför jag är gnällig och lipig, jag bara är det helt enkelt!
Idag har det varit en perfekt dag att sitta med polare, dricka vin och snacka skit.

Har haft en trevlig stund med la familia på stan iaf. Lunch, fika, tittat runt lite och avslutade med att köpa helggott på TT.
Har även kollat vitvaror till köket. OMG, in i vitvarordjungeln. Svart eller rostfritt? Ismaskin och kolsyrat vatten i dörrarna? Varmluftsugn, micro, spishäll, diskmaskin, you name it!
SNÄLLA, finns det ingen som har lust att komma hit o bara välja och fixa åt oss? Jag kan inte ta några beslut känns det som. Det bara snurrar i huvudet. Och så ska vi välja, kakel, golv, bänkskiva, diskho o fan o hans moster. HJÄÄÄÄÄLP!

Det är konstigt, vi ska "få" ett nytt kök men just nu känns det bara jobbigt. Aldrig är man nöjd.
Fast Jooo, jag är glad över att vi ska renovera köket, såklart, men jag har ingen ro i kroppen och att vänta på saker är inte min grej.
Men jag tror att ni bara har börjat riva o greja här i köket så kommer energin och det kommer kännas kul igen.

Nähe...en powernap vore inte fel. Och kanske en liten promenix för att rensa tankarna lite.

Tjo o tjim!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar