onsdag 27 maj 2009

Team Lattémammorna

Japp här står vi redo för Drottning Margareta loppet.

Lite uppvärmning först. Hm...det bådade ju inte gott när man var trött efter uppvärmningen =) Men vi tog oss iväg. Sprang dock inte utan körde en lite lättare variant av powerwalk.
Lillasyster Lina dök upp bakom oss under uppvärmningen :)
Vi tog oss i mål på sluttiden 53.30. Inte bra, vi hade väl hoppats på under 50 min iaf. Men men, vi kämpar vidare nästa år och då tar vi det på hälften av tiden ;)

Väl i mål fick vi en passande gåva, ett lattéglas. Kunde ju inte bli bättre med tanke på vårt fina lagnamn.


Sen hade vi en trevlig picknick i slottsparken. Väldigt gott!
När vi satt där o pratade så sa några av oss mammor att from 1 Juni så börjar vårt nya liv. Vårt lite mer sundare liv. Inget godis, chips o choklad frosseri med andra ord ;)
Vi hoppas på att ha gått ner några kg till midsommar.
Så eftersom jag bara har några dagar kvar att frossa nu så öppnade jag direkt jumbo påsen med jordnötsringar som vi köpte idag ;)
Men jag lovar och svär, from 1 Juni ska jag verkligen anstränga mig att försöka gå ner några av grav. kilon som är kvar! Jag trivs verkligen inte med mig själv nu. Känner mig blääää! Så för min egen skull ska jag verkligen försöka! Jag ska bli midsommarfin helt enkelt. Och lyckas jag så ska jag bjuda ut mig själv på en god middag. Hoppas nå´n hänger med mig :)
Bed time!
Natti natti
Tack för en trevlig kväll tjejer!






























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar