måndag 11 maj 2009

Intensiv vecka

Jaa, denna veckan gäller det att samla kraft och försöka vara pigg och energisk. Känns som om vi har hur mkt som helst på schemat.

Idag kommer nå´n snubbe från Viasat och ska installera nå´t och så MÅSTE vi städa och även greja i trädgården. Imorgon ska vi över till stugan, rensa, sortera , slänga och tömma. På Onsdag är det babysim, handla, sen kommer S, P & T hit. Vi ska bjuda på käk och P ska hjälpa MU med altanen/trädäcket vi ska bygga. " Tack P, vi är otroligt tacksamma "

På torsdag och fredag är det åter igen stugtömning. Antar att vi måste en del vändor till tippen och kasta saker oxå.
På lördag åker vi på 35-års kalas hos min kusin i Norrköping. Det ser vi fram emot. Sen bär det hemåt på söndagen.
Vi är hemma måndag för att sedan dra oss iväg på en liten minisemester till skåne på tisdagen. Vi ska hälsa på en kompis till MU. Vi ska till Tyskland och handla på oss lite alkoholhaltiga drycker ;) Mu ska spela golf och jag ska träffa en gammal vän från högstadietiden som jag nu inte sett på 8 år. Det ska bli sååå kul.

Jaa, så visst kan man nog bita ihop denna veckan och ha det lite små jobbigt, nästa vecka blir det ju semester och kvalitetstid!!

Tur att man har vänner som ställer upp och hjälper till ibland! Är oehört tacksam!
Jag har alltid varit så´n som vill klara allt själv men nu har jag insett hur värdefullt det är med vänner och familj som kan ställa upp och hjälpa en emellanåt! Våga be om hjälp är mitt nya motto.


Här är vår inglasade altan. Ut från den ska vi bygga ett stort trädäck med räcke runt. Vi ska ha markis över och nya fina möbler ;)



Vår trädgård. MU har grävt upp massa buskar och vi ska så gräs. Så småningom ska partiet i mitten med buskar och blommor oxå bort.
Vi är inte så duktiga på att sköta blommor och buskar. Vi vill ha en enkel trädgård ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar