tisdag 5 maj 2009

Snörvel snörvel snörvel

Jag vet att man inte ska dra in när man är förkyld. Har man väl hört hela sin uppväxt. Men uppenbarligen är jag väl ouppfostrad =) för jag drar in ändå och nu har jag så förbannat ont i bihålorna :(

Skulle tränat om en stund egentligen men jag hoppar över det. Känner mig eg inte jätte sjuk men däremot har jag inte så mkt ork och sen så dunkar det hela tiden över och under ögonen så fort jag böjer mig eller gör något så det känns meningslöst att pallra sig dit o träna. Kommer inte orka något ändå. Blir hemma o softar istället. Tror jag iaf drar iväg en runda på babycafé idag så Emma får lite sångstund. Har vi visserligen här hemma varje dag men alltid mysigt och träffa lite andra barn oxå.

Var så underbart att man bara kunde lägga lillfian igår. Hon vaknade nå´ngång och pep lite men då fick hon nappen och så somnade hon om.
Det är guld värt om det kan hålla i sig så man slipper gå och vagga och vyssa på kvällarna eller att hon ska somna snuttandes vid bröstet.

Vi kommer köra samma program varje kväll nu. Gröt, pyjamas och blöjbyte, lite mys och sen säger man natti natti och Emma får lägga sig ;)

Nu ska jag ta lite kaffe och läsa tidningen

Ha en bra dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar