onsdag 6 maj 2009

Full rulle

Japp idag har dett varit full rulle som vanligt i min mammalediga vardag. Ingen vila ingen ro ;)
Babysim, Ikea, Maxi. Lillan var jätte duktig på babysimmet idag oxå. Hon är verkligen som en fisk i vattnet.

Vi köpte lite småkrams på Ikea och storhandlade på Maxi. Sambon slank in på Dressman som hade 40% i butiken och köpte en skjorta och jag på Lindex och köpte en blus. Nedsatt till 149:- och så idag hade dom 25% på helt köp så den kostade 112 kr . Som hittat för min föräldrarlediga plånbok. Fast jag hade glömt plånboken i bilen så sambon betalade ;)

Sambon tycker jag ska börja använda lite färgglada kläder och inte alltid ha svart. Kan nog hålla med honom till viss del men jag älskar ju svart och trivs bäst i det. Men nu har jag börjat använda lite mer ljusa kläder. Mina beiga chinos älskar jag och jag gillade blusen jag köpte idag väldigt mkt oxå ;)

Fin va?
Här är Emma i sin fina tröja hon fick i doppresent av sin brorsa. Det står Emma på bröstet. När vi var på föräldrargruppsträff sist så frågade barnmorskan om vi visste vad vårt barns namn betyder. Jag visste det inte då, men nu har jag kollat ;)

Emma: Den höga eller den värdiga

Patric: Adelsman

Nu ska vi laga käk. Blir nå´nting snabbt och enkelt så vi kan slappa i soffan sen resten av kvällen. Det blir pasta och falukorv på menyn idag och så lyxar vi till det med lite stekt bacon oxå.

Så här ser Emma ut när hon käkar. Katrinplommon var ingen favorit ;)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar