söndag 10 maj 2009

Mini MU

Lilla Emma kallas numera mini MU ;)

Min sambo kallas för MU efter sitt för och efternamn. Och när vi väl gifter oss så och jag får hans efternamn blir jag oxå en MU och därför blir Emma nu en mini MU ;)

Emma har har låtit mig får skönhetssömn inatt. Magiskt! Hon somnade vid 20.30 tiden. Vaknade vid 02.30 och fick nappen. Somnade om till 04.00 och ammade lite. Vaknade vid 07.00 och ammade och sen låg hon kvar i vår säng och vi sov till 08.30. Otroligt men sant! Både jag och sambon kände oss riktigt utvilade idag. Härligt!
Jag ska med min kompis P till Ikea idag. Hon ska köpa en present till sin loverboy O som är på väg hem från dom stora haven nu ;)

Morgonens skratt: Vi låg och busade med Emma i sängen, då säger min sambo till henne: Emma, ska jag göra negerfills på dig. Negerfills!!! hahahaha det uttrycket har jag inte hört sedan jag gick på mellanstadiet tror jag. När man sprang runt och drog upp kalsonger långt upp i... på killarna i klassen. Negerfills...låter kanske inte så kul men jag skrattade så tårarna rann. Fattar inte hur han kunde komma på det helt plötsligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar