onsdag 1 september 2010

Dålig magdag

Having a bad hairday brukar det ju stå på en del mössor men på min mössa får det stå Having a poopday ...haha som om det vore intressant för mina medmänniskor att veta ;)

Mmm det är med andra ord ingen bra magdag idag. Jag måste nog börja ta till mig att jag faktiskt är S J U K. Har lite svårt för att acceptera det och tror att jag klarar av att köra på i samma tempo som innan men nää...dax att dra ner på tempot lite.
Läkaren sa flera ggr: Inga måsten, bara vila, promenader och normal motion men inte överanstränga dig, inte stressa, varierad kost och ät små portioner men flera ggr på en dag, dra ner på kaffe, socker , lök och fet mat. Jahopp! Redan kört för mig...Hm...
Vet att jag måste ta det lite lugnare för jag känner mig verkligen trött. Eller rättare sagt helt slut.
Cyklade till min kompis Pillan igår , en tur som tar ca 20 min, och jag var helt slut när jag kom hem. Utmattad!
Och varje morgon när jag vaknar är jag trött och orkeslös och min kropp vill inte riktigt vara med. Känner mig blek och allmänt dassig.
Har börjat tappa i vikt och jaa...jag känner mig inte bra helt enkelt MEN varför har jag så svårt för att vara rädd om mig själv?
Varför vill jag inte inse? Varför är det "fult" att vara sjuk?
Dom där jäkla tabletterna vet jag inte om dom gör nå´n nytta precis. Går runt med ett konstant illamående istället. Blää! Men jag är inte bitter ...nää jag är inte bitter ;)

Nää faktum är att jag fortfarande försöker se positivt på det hela och jag hoppas proverna och bajset jag var och lämnade idag kommer se bra ut och att jag snart, mycket snart, kommer att bli bättre.
Ingen operation av tarmen...näää så kommer det inte bli. Jag kommer vara bra nästa gång jag kommer till läkaren. Positiv inställning...japp!

Jag känner mig trots allt på bra humör. Idag skiner solen och då får man genast extra energi.
Ser fram emot vår Thailandsresa ( och ber av hela mitt hjärta att min mage inte ska äventyra vår resa ) Sol, värme, mys, umgås - kvalitétstid med familjen helt enkelt!

Snart ska jag cykla och hämta min älskling på dagis. Hon blev lite ledsen idag med när jag lämnade men inte lika farligt som igår.
Inskolning imorgon men sen på fredag blir det lite längre lämning. Då ska hon stanna och äta på dagis. Spännande. Tar det i lugnare tempo nästa vecka med. Stannar kvar över maten nå´n dag och sova en dag...men vi tar det lugnt. Bästa att skynda långsamt.
Hon gillar iaf dagis. Är så mysigt när man lämnar varje morgon. Idag satt dom och pusslade och en fröken satt och sjöng och spelade gitarr. Nästan så att jag oxå vill stanna kvar ;)

Nähe...lite fix innan Emma ska hämtas.
Ha en bra och solig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar