söndag 5 september 2010

Frukost på sängen

Ja idag blev jag serverad ganska annorlunda frukost på sängen. Kaffe, potatis och lego. Det var Emma som bjöd ;)
Riktig frukost på sängen fick jag bara när min man var nykär i mig. Nu får man koka sina ägg själv haha.

Emma är så rolig nu. Hon hämtar en påse i köket och sen ska hon gå och handla. Hon går in i sitt rum och lägger ner allt möjligt i påsen och sen kommer hon in till oss när vi ligger i sängen och ska bjuda på det hon har handlat ;) Sötnos!

Vi var på middag hos mysiga fam. Hultén igår. Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag/kväll, barnen lekte jättebra tillsammans och även dom vuxna ;)
Och sen som alltid bjöds det på god mat och efterätt.
Mat: Grillade revben ( som var så goda så det var njutning på hög nivå ) bakad potatis, gott hemmagjort kryddsmör och så mozarellasallad. M A G I S K T!
Dessert: Banan, kiwi, blåbär med riven vitchoklad som efter att ha varit inne i ugnen serverades med vaniljglass. Behöver jag säga hur det smakade? Ok...F A N T A S T I S K T!

Åt så mycket att när vi skulle gå hem kunde jag knappt röra mig. Jag kände mig 10kg tyngre och magen uppsvälld som en ballong. Jag vankade fram som en gravid kvinna :)
Tyvärr så straffas jag för det även idag, min mage revolterar. Jag har haft magknip hela morgonen men äh...fan det var värt det. Så god mat måste man äta mycket av, så är det bara. ( Gratis är gott hi hi )

Idag är det söndagsmys på schemat. Hela familjen går till lekplats, fikar, leker och har kul. Eller nää, hela familjen är väl inte riktigt sant. 3 av 4 rättare sagt. Min son är väl inte jätte sugen på att åka rutschkana o gunga, inte vad han vill erkänna iaf :)

Jag känner mig på strålande humör idag ( trots magknip ) Wiihoooo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar