lördag 4 september 2010

Idag är det lördag

Igår drog jag o Pillan in till stan och tänkte sätta oss och käka lite på afterworken på Harrys.
Vi blev kvar där hela kvällen. Ramona, en vän, mötte oxå upp och vi satt o tjattrade och pratade hela kvällen och hade trevligt.
Ett band spelade där oxå och det var en riktig höjadare. Shit vad dom showade. Det var ös kan man säga.
Ganska så lugnt för min del...vågar inte dricka så mkt alkohol nu MEN det var kul ändå! Man behöver inte vara aspackad för att ha roligt ute, bara man har trevligt sällskap :)
Tog bussen hem strax efter tolv och då åkte även min son med samma buss. Men det satt ju unga söta tjejer på bussen så då kan man ju inte sitta med sin mamma. MEN jag fick betala bussen åt honom...tur att man duger till nå´t ;)

Snart blir det en tur till Skälby, invigning av ny lekplats. en runda förbi papsen som fyller år och sen ska vi på middag hos fam. Hultén. Trevligt!

2 kommentarer:

  1. Javisst har man lika kul utan alkohol *=) Jag som aldrig dricker är lika tokig och har lika kul ändå. Det enda som kan bli tråkigt är då andra blir för fulla och inte fattar att det är dags för dom att gå hem :)

    Kram från "ägget"

    SvaraRadera
  2. Ja el hur Ninna. Fördelen med att inte dricka är oxå att man vaknar och mår såå jävla bra dagen efter medan andra "gnäller" ;)

    Kram

    SvaraRadera