måndag 27 september 2010

Berg- o dalbana

Japp, mitt humör går lite upp o ner för tillfället. Risk för att bli åksjuk.
Idag är en riktig nerförsbacke.
Helt sjukt hur det kan ändras. Ena dagen är man pigg, glad och humöret på topp...kanske t o m känner mig ganska så snygg och attraktiv ( med en liten överdrift haha ) men idag är jag ful, gammal, grå och trist, tjock, och så är jag riktigt less på min mage o alla jäkla mediciner jag måste proppa i mig.
När jag känner mig ledsen och orolig så blir jag på riktigt dåligt humör.
Idag känner jag mig orolig som fan över min mage och då kan ni ju bara gissa er till hur mitt humör oxå är :/ Det suger!
Inte blir det bättre av att kortisonet jag häller i mig ( man häller ut ett "pulver" längst bak på tungan och sen dricker direkt efter ) har en massa trista biverkningar.
Känner mig oxå nervös inför mötet med kirurgen. Hua!
Jag vill inte, Bläääääää!!!
Inte nog med allt detta elände...jag har fått en vårta på ena ögonlocket. Ja, ni läste rätt, en VÅRTA! Va faaan. Med min spetsiga långa näsa är det Häxvarning på mig just nu. Behöver inte klä ut mig vid Halloween. :/

"Men lika glad är jag ändå för imorgon ska det shoppas...nanananananana" Japp, imorgon får jag shoppa mig glad...Ullared/Gekås here I come ;) Då ska jag glömma magbekymmer och äckliga vårtor och njuuuuta av stunden hehe

Idag vet jag inte riktigt vad som händer o sker. Det blir lite gott o blandat på schemat. Plocka lite här hemma, kvalitetstid med mannen, lunch på stan med en vän, besöka kyrkogården och tända ett ljus för Sixten som skulle ha fyllt 67 år idag *saknar* , svärmor kommer på besök, handla...ja, det finns att göra iaf.

Min stackars älskade man har åkt på barnsmittan Höstblåsor som går på dagis nu. Är mest barn som får det. Men att vuxna kan åka på det är min man ett levande bevis på. Uscha! Jag lider med honom. Blåsor deluxe i munnen och på tungan. Han är så svullen att han knappt kan prata, äta o dricka. Även blåsor på händerna. Vilket skit!
Just nu råder pussförbud här hemma ;)

Ha en bra dag...hoppas ni inte blåser bort!

-----K R A M-------

2 kommentarer:

  1. Hej!
    tack för fina ord på bloggen. Tycker mig känna igen dig, men kan inte placera dig. Vad är det med din stackars mage? Hoppas du blir bättre, magproblem är så jobbigt. Hoppas du shoppade bort problemen för en stund i Ullared! Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Fia
    Jo jag känner igen dig oxå fast det är från den tiden då jag var ihop med Danne Bergh och du bodde i samma hus som honom i Nybro ;) Dock lääääängesedan nu.
    Ullared ska jag till imorg men gissa om jag ska shoppa ;)
    Jag har en kronisk tarmsjukdom och har förtillfället ett skov samt lite annat trassel. Väntar på remiss från kirurgen som vill skära lite i mig men se´n så ska det nog bara bli bättre.
    Kram

    SvaraRadera