tisdag 25 oktober 2011

Östran/Familjeliv

I dag fick jag ett gott skratt vid frukosten. Läste en krönika på familjelivssidorna av Åsa Cederbom som var helt underbart rolig. Har man tonårsbarn så blir den extra rolig. :)
Den finns inte att hitta på Östrans hemsida än men så fort den kommer ut så ska jag länka till den.

Jag har tillbringat morgonen med att hänga på låset hos Ticnet för att få tag i biljetter till melodifestivalen. Blev utkastad gång på gång, men tillslut lyckades jag få tag på biljetter.
Är till våra vänner Fam. Hultén. Vi var ett gäng som la ihop till deras bröllopspresent. Hotell, middag och melodifestival.
Hoppas dom får trevligt :)

Jag skulle dragit till gymmet imorse men jag var fortfarande trött efter gårdagens besök så jag hoppade över det. Ska dit ikväll och dansa så det får räcka. Kan gå dit imorgon bitti och köra lite styrketräning.
Sen ska jag möta upp en vän, ta en långpromenad till stan och fika. Mysigt!
Känns som att jag numera är en dålig vän. Försummar dom flesta. Jag hinner inte med!!!
Men det viktigaste är väl iaf att man hör av sig då och då, om så bara med ett sms, så dom vet att jag inte har glömt dom.
Jag tycker eg inte om att numera umgås man mer genom facebook eller sms men just nu känns det väldigt bra att det finns. För ett sms eller inlägg på facebook hinner man alltid med, bara för att visa att man finns och bryr sig.
Det är viktigt!

Nu ska jag fixa o trixa lite här hemma, plugga, laga lunch och kanske hinna med en powernap innan Emma ska hämtas.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar