måndag 9 maj 2011

Ont i rumpan

Ja efter en lång cykeltur till stan idag så är jag öm både här o var och jag upptäckte ganska snabbt att min kondis inte längre existerar. Pjuuh!
Men det var skönt att cykla, underbart väder ute!

Mötte upp Pillan för shopping och lunch. Trevligt!
Vi planerade vår kommande utlandstripp. Jag längtar. Måtte bara inte operationen imorgon strula till det eller att det blir några komplikationer med såret. Vore så sjukt trist om vi måste ställa in resan. Men...äh, det kommer inte hända. 31 maj lyfter vi :)

Nu har vi grillat och haft lite familjemys. Mys utan sonen som är i Spanien. ( Puff , om du läser detta...du får gärna höra av dig. Mamma saknar dig...Puss )
Träffade en kompis till Patric på stan idag. Trevliga vänner han har som ropar på en, vill säga hej och snacka lite. Gulligt!

Imorgon kl 8 ska jag infinna mig på sjukhuset för operation av handleden. Om jag är nervös? Oh Ja! Känner mig lite småstressad...
Håll tummarna för mig imorgon

Kram hej

2 kommentarer:

  1. Vart var det ni skulle åka?? Åker ni från Kalmar då eller? Jag ska okcså iväg, fast det blir en sista minuten för mig SJÄLV utan man o barn.. ska bli såååååå skönt ;)
    Hoppas att OP gick bra idag!!

    SvaraRadera
  2. Hej
    Op gick bra. Var lite läskigt o gör rätt ont nu men inte värre än vad man kan hantera. Men det knepiga blir att klara av vardagen i 14 dagar tills stygnen tas bort. Får inte använda handen mer än nödvändigt. Typ äta o klä på mig...lätt med en 2,5 åring hemma hehehe Men äh...det kommer gå bra.
    Ja vi åker från Kalmar till Turkiet. Jag drar oxå utan man o barn. Lite egentid helt enkelt :)

    SvaraRadera