tisdag 3 maj 2011

Inte i form

Trött, små seg och gör allt i slowmotion. Inte i form helt enkelt :/
Emma har sovit hela natten men då ska givetvis min hand krångla extra mkt så man har svårt att sova för det. Åååå vad jag vill S O V A.
Jag är extremt trött. Direkt jag går upp på morgonen längtar jag efter att få gå och lägga mig igen.
Och idag har man ju varit allmänt deppig av kylan och att det en kort stund t o m snöade. SNÖ i Maj??!! Va fanken händer?
Avis på sonen som drar till Spanien en vecka nu på lördag.

Idag har jag iaf fått lite gjort här hemma. Städat av Emmas vagn och satt ut den på blocket. Vi har storhandlat och fixat med lite annat. Micke har börjat måla taket i köket. Det går sakta men säkert framåt.

Sitter med Emma o ser på film nu. Hon sitter som ett ljus och är helt inne i filmen, Lotta på Bråkmakargatan. Lotta "lånar" just precis nu tant Bergs cykel.
Emma cyklar utan hjälm, katastrof! :)

Jag skulle eg hängt med "tjejerna" på AW idag men Micke fick hoppa in och jobba så jag och Emma blir hemma. Gör inte så mkt eftersom jag ändå inte känner mig i toppform.
Det blir AW fler ggr. Kanske redan på fredag ;)

Nästa helg ska vi ut o äta med fam. Hultén/ Andersson. Middag på Gröna stugan och sen pubrunda. Me like a lot! Emma ska vara hos mormor o morfar.
Ser fram emot lite egentid med mannen.

Idag fick jag en vänförfrågan på FB av en gammal vän. Jag blev jätteförvånad av att se honom, det var väldigt längesedan jag hörde något ifrån honom. Han reser runt i världen och jag vet inte riktigt vart han bor nu. Han hade dessutom bytt namn så först tänkte jag ta bort hans vänförfrågan för jag trodde det var nå´n skum person som ville bli vän med mig hehehe.
Ibland är FB bra, kul att få kontakt med gamla vänner, men i det stora hela så är jag rätt less på det.
Fast...jag kan ändå inte låta bli det där jäkla FB.

Nähe nu ska jag se färdigt filmen med Emma sen har jag lovat henne att spela spel.

Ha en bra kväll!

Just det, min duktiga syrra Lina fick hoppa in på Östran idag oxå och jobba. Faan vad nice! ( stolt över dig syrran )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar