tisdag 7 december 2010

Julfeeling

Snart julafton och jag har fortfarande ingen julfeeling. Stakar o stjärnor i fönstrena, tomtarna framme, julklappar inköpta, massvis med snö ute...men ändå ingen julfeeling. Det är likadant varje år. Jag känner mig alltid stressad innan jul och mår mer dåligt än bra.

Idag hände det som inte fick hända, kaffebryggaren gick sönder. Total katastrof. Jag fick inte något morgonkaffe och höll på att bryta ihop.
Så idag har vi varit på kaffebryggsjakt och nu står en ny i köket. Gutt!
Vi har även varit på Ikea och köpt en ny kökslampa och varit runt och fixat lite annat smått o gott. Julklappar och grejer till Emmas kalas på söndag.

Syrran var här på en fika förut. Min älskade lillasyster som alltid hjälper mig så mycket. Hon är för bra för att vara sann och för snäll för sitt eget bästa.

Nu ikväll har det varit ryggläge i soffan ...härligt! Jag blev alldeles matt förut när Emma skulle lägga sig och totalvägrade. Hon kan vara så envis denna lilla tjej så det är helt sjukt. Jag vill inte nana, skrek hon. Och sen låg hon och ropade om allt möjligt , hon skulle ha stjärnan i fönstret tänd, hennes lilla ljusgran skulle lysa, hon ville läsa, hon ville ha en halsduk knyten runt halsen ( ja jag vet, hon har knäppa ideér för sig ) hon skulle dricka vatten , ha täcket på sig, inte ha täcket på sig osv
Tröttsamt!
Förkylningen hänger kvar och jag känner mig ganska så sliten. *Host, host*
Tror jag ska hoppa i säng ganska så snart...kanske just precis NU.

Natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar