måndag 20 december 2010

Det svarta fåret...


...det är jag det. Bäää Bäää Bää Det finns ju alltid nå´n som måste vara det svarta fåret. Nå´n man kan klaga , hacka och gnälla på och som är lätt att ge skulden för allt. För dom vita fåren gör ju aaaaaaaldrig fel, nää det är alltid det svarta fåret.
*suck* Men jag börjar bli van nu. Blir bara så jä**la trött!
MEN tack för att det finns fina människor runt mig som övertalar mig att inte lägga ner onödig energi på detta.
Jag kan vara det "svarta fåret" , det gör mig inget. För JAG och dom som bryr sig om mig vet att jag är ett snällt svart får. Jag har brister som ALLA andra MEN jag kan iaf erkänna mina brister och stå för dom och jag är väldigt snäll och omtänksam emot dom människorna som förtjänar det.
Och den som känner mig väl vet att jag bryr mig mer om andra än mig själv, med andra ord ett snällt svart får. Bäää bäää bäää!

Vilken jäkla natt jag har haft. Vaknade 01.20 för att vara exakt av att jag var precis igentäppt i näsan och hade en hosta from hell. Jag hostade , hostade och hostade. Drack vatten, tog hostmedicin, halstablett ...men fortsatte hosta. Till slut gick jag upp, tittade på tv och drack té.
Gick in o la mig i sängen igen 04.30 men kunde inte somna om pga av hostan. Hostade så jag väckte Emma och efter att vi hade legat o gosat en stund så gick vi upp o åt frukost och kollade på Bolibompa vid 07.00
Grattis! Jag lär ju däcka idag med bara 2,5 timmas sömn inatt.
Men sova kan man göra när man blir gammal.

Igår kissade Emma på pottan av egen vilja. Ett tag tjatade vi konstant om pottan men det blev tvärstopp från henne då. Nu har vi inte ens nämnt pottan på ett bra tag utan bara låtit det vara.
I lördags fick hon en potta till sin docka och det gjorde nog susen för igår ville hon ta av sig blöjan o sitta på pottan. Hon tog av sig själv, satte sig och läste på pottan och så sa hon:
-Nu kommer kisset!

Wiiihooo! Nu har nog potteriet börjat släppa. Emma ska vara 2v julledig från dagis nu så då ska vi lägga mer krut på att vara utan blöja.

Ha en bra o "kall" dag. Nu önskar ni att ni hade fått låna lite ull av mig va?
Bäää Bäääää Bäääää ;)


Ett stort grattis till min vän Cissi med familj som har fått tillökning i familjen. Bra kämpat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar