fredag 15 oktober 2010

Kök

Vi ska renovera köket så nu funderas det en hel del på hur vi vill ha det. Vi vet att vi vill ha det ljust iaf. Jag vill ha en blandning mellan modernt och lantligt.
Det kommer ta sin lilla tid innan vi har bestämt oss. Min man vill alltid fundera och tänka läääänge innan han tar ett beslut och jag är velpottan nr 1. Jag kan aldrig bestämma mig. Är alltid rädd att jag ska ångra mig sen. Beslutsångest är my middle name.
Vi får helt enkelt åka runt och titta på kök och se vad som passar oss bäst.
Det ska iaf bli sååååå kul att få ett nytt kök. Wiihoo!!!
Köket är min plats i huset. Där spenderar jag mest tid så det ska bli underbart att få det nyrenoverat.
Nu är väl vårt nuvarande kök inte direkt katastrof men det är det är furu, det är mörkt, det är brunt kakel , brun plast matta och så är det målat blommor uppe på väggen. Hua! ( förlåt svärmor, det var säkert fint på de tiden när ni gjorde det )
Fullt funktionellt men lååååångt ifrån min smak o mitt tycke.
Dock stort o bra planerat och väldigt fräscht för att vara så gammalt.
Men hur vill vi ha vårt nya kök???






Det finns så mycket fint. Jag ska köpa med mig lite inredningstidningar nu när vi åker på semester så kan jag ligga och titta o planera i lugn o ro i värmen. Lovley!
Men INNAN köket så ska vi fixa iordning rummet nere i källaren där Patric ska bo och så ska vi göra en makeover i hallen. Och frågan är, hur vill vi ha det där?
Det är inte bara kul att renovera, det är jobbigt. Mycket tänkande, funderande, planerande och en hel del jobb.
Hoppas vi är riktigt utvilade och fulla av energi när vi kommer hem från Thailand.
Nähe, dax att hoppa ur pyjamasen kanske? Jepp så får det bli. Även om det tar emot. En hel dag i pyjamasen, osminkad och bara få slappa. Vilket lyx!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar